ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Η εταιρεία μας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα inoxfrost.gr δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Ειδικότητά μας είναι η μελέτη των χώρων που επιλέγετε να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας. Με γνώμονα τη λειτουργικότητα σχεδιάζουμε τις επαγγελματικές κουζίνες προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους ψυγείων και ανοξείδωτου χάλυβα προσαρμόζουμε όλες τις κατασκευές να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.


ΜΕΛΕΤΗ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ –ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ είναι οι βασικοί άξονες της επιχείρησής μας.


Εστιατόρια, Ψητοπωλεία, Καφετέριες, Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστεία, Super Market, Πιτσαρίες, Κρεοπωλεία, Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Πλοία, Φαρμακεία, Catering κ.α.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μας βοηθάει να σας προτείνουμε τις εξειδικευμένες λύσεις που χρειάζεται ο καθένας σας ξεχωριστά. Μέσα από την διαρκώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων μπορείτε να επιλέξετετο ιδανικότερο προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μαζί σας μία μακροχρόνια σχέση συνεργασίας με ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης και κοινούς στόχους. Άλλωστε ο στόχος της INOXFROST δεν είναι η δημιουργία μεγάλου και απρόσωπου πελατολογίου αλλά η δημιουργία φίλων και συνεργατών που αντέχουν στον χρόνο.