ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Πολιτική επιστροφών

H INOXFROST, μέσω της αναλυτικής παρουσίασης των προϊόντων της με φωτογραφίες και περιγραφές, σας δίνει την δυνατότητα για ασφαλείς απομακρυσμένες αγορές σε προϊόντα εξοπλισμού μαζικής εστίασης.
Λόγω των χιλιάδων προϊόντων που βρίσκονται στο e-shop μας υπάρχει περίπτωση οι τιμές, οι ποσότητες και οι φωτογραφίες να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Είναι τεχνικά αδύνατον να γίνεται καθημερινή ενημέρωση των τιμοκαταλόγων.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε κάθε περίπτωση κατά την οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της «INOXFROST» σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε. Σε αυτήν την περίπτωση οφείλετε να επικοινωνήσετε με την «INOXFROST» μέσω τηλεφώνου στο «2641181500» ή μέσω e-mail «info@inoxfrost.gr», την ίδια ημέρα ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή των προϊόντων και να ζητήσετε την επιστροφή τους. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν σε άριστη κατάσταση, με άθικτες τις συσκευασίες τους και χωρίς φθορές. Δεν χρεώνεστε με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων.
2. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την επιστροφή του τιμήματος που καταβάλατε, σε κάθε περίπτωση κατά την οποία παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν ή διαφορετικό από αυτό της περιγραφής του. Σε αυτήν την περίπτωση οφείλετε να επικοινωνήσετε με την «INOXFROST» μέσω τηλεφώνου στο «2641181500» ή μέσω e-mail «info@inoxfrost.gr» την ίδια ημέρα ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή των προϊόντων και να ζητήσετε την επιστροφή τους την και την αντικατάστασή τους. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην κατάσταση που παραλήφθηκαν με άθικτες τις συσκευασίες τους και χωρίς φθορές. Δεν χρεώνεστε με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων.
 Δεν μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί ή δεν έχουν την συσκευασία που είχαν όταν παρελήφθησαν.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακύρωση της παραγγελίας χωρίς δική σας επιβάρυνση, δύναται να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις :
1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε προϊόντα από το καλάθι σας πατώντας το εικονίδιο με το Χ.
2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο «2641181500»κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.


Μετά την αποστολή του προϊόντος, δεν είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας.Η επιστροφή πρέπει να γίνεται εντός 14ημερολογιακών ημερών. Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννόησης. Επιστροφή χρημάτων κατόπιν συνεννόησης. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν και την πλήρη και άθικτη συσκευασία του. Δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα ειδικής κατασκευής η με μετατροπή.
Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων ακολουθείται η διαδικασία εγγύησης ώστε να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί.