ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

SPIDOCOOK

Κατασκευαστής: SPIDOCOOK
ΚΕΡΑΜΙΚΗ επιφάνεια: οι ουσίες και οι οσμές δεν απορροφώνται και τα λίπη δεν κολλάνε στην επιφάνεια.Θερμοκρασία: έως 400 oCΙσχύς: 5KwΤάση: 230-400VΔιαστάσεις πλάκας: 28,5x44 cm..
1.413,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1.140,00€
Κατασκευαστής: SPIDOCOOK
Διπλή με λείες πλάκες πάνω-κάτω.Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με πιστοποίηση CE.Κεραμική επιφάνεια: οι ουσίες και οι οσμές δεν απορροφώνται και τα λίπη δεν κολλάνε στην επιφάνεια.Εξερχόμενο συρτάρι περισυλλογής υγρών και λίπους.Κατάλλη΄λη για ξενοδοχεία, snack-bar, εστιατόρια κ.α.Θερμοκρασία:..
1.581,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.275,00€
Κατασκευαστής: SPIDOCOOK
Διπλή με λεία και ραβδωτή πλάκαΚατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με πιστοποίηση CEΔιάφανη κεραμική επιφάνεια: οι ουσίες και οι οσμές δεν απορροφώνται και τα λίπη δεν κολλάνε στην επιφάνεια.Digital πάνελ ελέγχου με χρονοδιακόπτη και προγράμματαΕξερχόμενο συρτάρι περισυλλογής υγρών και λίπουςΚατάλλ..
1.872,40€
Χωρίς ΦΠΑ:1.510,00€
Κατασκευαστής: SPIDOCOOK
Διπλή με λείες πλάκες πάνω-κάτωΚατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με πιστοποίηση CEΚεραμική επιφάνεια: οι ουσίες και οι οσμές δεν απορροφώνται και τα λίπη δεν κολλάνε στην επιφάνεια.Digital πάνελ ελέγχου με χρονοδιακόπτη και προγράμματαΕξερχόμενο συρτάρι περισυλλογής υγρών και λίπουςΚατάλληλη για ..
2.077,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.675,00€
Κατασκευαστής: SPIDOCOOK
Διπλή με λείες πλάκες πάνω-κάτωΚατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με πιστοποίηση CEΔιάφανη κεραμική επιφάνεια: οι ουσίες και οι οσμές δεν απορροφώνται και τα λίπη δεν κολλάνε στην επιφάνεια.Εξερχόμενο συρτάρι περισυλλογής υγρών και λίπουςΚατάλληλη για ξενοδοχεία, snack-bar, εστιατόρια κ.α.Θερμοκρα..
1.333,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.075,00€
Κατασκευαστής: SPIDOCOOK
Διπλή με λεία και ραβδωτή πλάκαΚατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με πιστοποίηση CEΚεραμική επιφάνεια: οι ουσίες και οι οσμές δεν απορροφώνται και τα λίπη δεν κολλάνε στην επιφάνεια.Digital πάνελ ελέγχου με χρονοδιακόπτη και προγράμματαΕξερχόμενο συρτάρι περισυλλογής υγρών και λίπουςΚατάλληλη για ..
2.095,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1.690,00€
Κατασκευαστής: SPIDOCOOK
Διπλή με λεία και ραβδωτή πλάκα.Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με πιστοποίηση CE.Κεραμική επιφάνεια: οι ουσίες και οι οσμές δεν απορροφώνται και τα λίπη δεν κολλάνε στην επιφάνεια.Εξερχόμενο συρτάρι περισυλλογής υγρών και λίπουςΚατάλληλη για ξενοδοχεία, snack-bar, εστιατόρια κ.α.Θερμοκρασία: έ..
1.605,80€
Χωρίς ΦΠΑ:1.295,00€
Κατασκευαστής: SPIDOCOOK
Ημίδιπλη με λείες πλάκες πάνω-κάτωΚατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με πιστοποίηση CEΔιάφανη κεραμική επιφάνεια: οι ουσίες και οι οσμές δεν απορροφώνται και τα λίπη δεν κολλάνε στην επιφάνεια.Εξερχόμενο συρτάρι περισυλλογής υγρών και λίπουςΚατάλληλη για ξενοδοχεία, snack-bar, εστιατόρια κ.α.Θερμο..
1.264,80€
Χωρίς ΦΠΑ:1.020,00€
Κατασκευαστής: SPIDOCOOK
Ημίδιπλη με λείες πλάκες πάνω-κάτωΚατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με πιστοποίηση CEΚεραμική επιφάνεια: οι ουσίες και οι οσμές δεν απορροφώνται και τα λίπη δεν κολλάνε στην επιφάνεια.Εξερχόμενο συρτάρι περισυλλογής υγρών και λίπουςΚατάλληλη για ξενοδοχεία, snack-bar, εστιατόρια κ.α.Θερμοκρασία: ..
1.341,68€
Χωρίς ΦΠΑ:1.082,00€
Τοστιέρα Κεραμική ημίδιπλη με πλάκα άνω ραβδωτή-κάτω λεία SPIDOCOOK SP015PR
Παράδοση έως 30 ημέρες
Κατασκευαστής: SPIDOCOOK
Ημίδιπλη με λεία και ραβδωτή πλάκαΚατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με πιστοποίηση CEΚεραμική επιφάνεια: οι ουσίες και οι οσμές δεν απορροφώνται και τα λίπη δεν κολλάνε στην επιφάνεια.Εξερχόμενο συρτάρι περισυλλογής υγρών και λίπουςΚατάλληλο για ξενοδοχεία, snack-bar, εστιατόρια κ.α.Θερμοκρασία: ..
1.345,40€
Χωρίς ΦΠΑ:1.085,00€
Κατασκευαστής: SPIDOCOOK
Μονή με λεία και ραβδωτή πλάκαΚατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με πιστοποίηση CEΚεραμική επιφάνεια: οι ουσίες και οι οσμές δεν απορροφώνται και τα λίπη δεν κολλάνε στην επιφάνεια.Εξερχόμενο συρτάρι περισυλλογής υγρών και λίπουςΚατάλληλη για ξενοδοχεία, snack-bar, εστιατόρια κ.α.Θερμοκρασία: έως ..
985,80€
Χωρίς ΦΠΑ:795,00€
Κατασκευαστής: SPIDOCOOK
Μονή με λείες πλάκες πάνω-κάτωΚατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με πιστοποίηση CEΚεραμική επιφάνεια: οι ουσίες και οι οσμές δεν απορροφώνται και τα λίπη δεν κολλάνε στην επιφάνεια.Digital πάνελ ελέγχου με χρονοδιακόπτη και προγράμματαΕξερχόμενο συρτάρι περισυλλογής υγρών και λίπουςΚατάλληλη για ξ..
1.200,32€
Χωρίς ΦΠΑ:968,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)