Κατασκευαστής: HIBER
Blast chiller - shock freezer HIBER ΙταλίαςΑνοξείδωτα επιτραπέζια ή επιδαπέδια Για εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και για παγωτόΧρησιμοποιώντας το blast chiller κρατάτε το χρώμα, την γεύση, την οσμή και το βάρος για 5-6 ημέρες στην
συντήρησηΗλεκτρονικά ρυθμιζόμενοΠάχος: 60mmΠυκνότητα: 42Kg/m³Λειτουργίε..
12.975,73€ 14.417,48€
Χωρίς ΦΠΑ:10.464,30€
Κατασκευαστής: HIBER
Blast chiller - shock freezer HIBER ΙταλίαςΑνοξείδωτα επιτραπέζια ή επιδαπέδιαΓια εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και για παγωτόΧρησιμοποιώντας
το blast chiller κρατάτε το χρώμα, την γεύση, την οσμή και το βάρος για 5-6 ημέρες στην συντήρησηΗλεκτρονικά
ρυθμιζόμενοΠάχος: 60mmΠυκνότητα: 42Kg/m³Λειτουργίε..
14.775,84€ 16.417,60€
Χωρίς ΦΠΑ:11.916,00€
Κατασκευαστής: HIBER
Blast chiller - shock freezer HIBER ΙταλίαςΑνοξείδωτα επιτραπέζια ή επιδαπέδιαΓια εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και για παγωτόΧρησιμοποιώντας το blast chiller κρατάτε το χρώμα, την γεύση, την οσμή και το βάρος για 5-6 ημέρες στην
συντήρησηΗλεκτρονικά ρυθμιζόμενοΠάχος: 60mmΠυκνότητα: 42Kg/m³ Λειτουργίε..
4.804,38€ 5.338,20€
Χωρίς ΦΠΑ:3.874,50€
Κατασκευαστής: HIBER
Blast chiller - shock freezer HIBER ΙταλίαςΑνοξείδωτα επιτραπέζια ή επιδαπέδια Για εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και για παγωτόΧρησιμοποιώντας το blast
chiller κρατάτε το χρώμα, την γεύση, την οσμή και το βάρος για 5-6 ημέρες στην συντήρησηΗλεκτρονικά ρυθμιζόμενο Πάχος: 60mmΠυκνότητα: 42Kg/m³Λειτουργί..
7.588,80€ 8.432,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.120,00€
Κατασκευαστής: HIBER
Shock freezer παγωτού HIBER ΙταλίαςΑνοξείδωτα επιτραπέζια ή επιδαπέδια Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενοΠάχος: 60mmΠυκνότητα: 42Kg/m³Λειτουργίες : Shock
freezing 240 λεπτά, από τους 90ºC και φθάνει στους -18ºC στην καρδιά του προïόντος και -40ºC στην θαλάμη
Χωρ/τα σε ύψος 65mm των GN: 15 λεκακάνια 360x..
12.069,54€ 13.410,60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.733,50€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)